Aktører

Spania

Asociación de Investigación Metalúrgica del Noroeste (AIMEN) utvikler teknologisk innovasjonskapasitet og konkurranseevne i bedrifter. AIMEN tilbyr teknologiske tjenester og FoU-aktiviteter innen en rekke ulike sektorer. 

Italia

RINA Services er et globalt selskap som bistår kunder i prosjekter innen energi, marin, sertifisering, transport, infrastruktur og industri RINA har 3700 ansatte på 170 kontorer i 65 land. Hovedkontoret ligger i Genova i Italia. 

Skottland

University of Stirling er et universitet utenfor byen Stirling i Skottland og er kjent for sitt vakre campus. Universitetet er internasjonalt og tilbyr studier innen samfunnsvitenskap, kunst og humaniora, naturvitenskap, management, helsevitenskap og sport. 

 

 

Hellas

Greek Research and Technology Network S.A (GRNET A.S) tilbyr internettløsninger, e-infrastruktur og avanserte tjenester til det greske utdannings- og forskningsfellesskap, med sikte på å minimere det digitale skillet. GRNET utvikler også digitale applikasjoner som skal sikre ressursoptimalisering for den den greske staten, introdusere nye samarbeidsformer mellom offentlige organer, forsknings- og utdanningsinstitusjoner, borgere og bedrifter. 

 

 

Osloregionen

Karde AS tilbyr innovasjon, rådgivning, ledelse og utvikling innen IKT til næringslivet, offentlig sektor samt frivillige organisasjoner og andre virksomheter. Kardes kompetanse spenner fra strategi, digitalisering, programvareutvikling og standardisering til de “myke sidene” av IKT, som e-læring, tilgjengelighet og brukermedvirkning. Mennesker med demens eller utviklingshemning er Karde AS sine spesialistområder.

Sørlandet

Farsund Kommune ligger i Vest-Agder Fylke.

Sørlandet

Risør Kommune ligger i Aust-Agder fylke. Administrasjonssenteret til kommunen ligger i Risør. 

Europa

European Dynamics er en leverandør av informasjonsteknologier innen e-forvaltning. Virksomheten opererer internasjonalt som en gruppe av selskaper, med kontorer i Athen, Berlin, Brussel, København, London, Luxembourg og Stockholm, for å nevne noen. Gruppen designer, utvikler, støtter og driver komplekse IT-systemer og markedsfører et bredt spekter av programvareprodukter innen e-forvaltning, ved hjelp av toppmoderne teknologier.

Norge

OTECHOS er et ungt selskap med røtter tilbake i industriell prosjektering og kommersialisering av nye produkter innen olje og gassindustrien, maskiner og andre mekaniske grener. Selskapet følger deres produkter fra tidlig idé-fase lansering på markeder. Selskapet drar fordeler av lang erfaring, samt fra å være et lite og fleksibelt miljø for kreativitet og «knowhow». Selskapet er norsk og holder til i Tvedestrand.