Aktører

Storbritannia

Coventry University er et universitet lokalisert i England. Universitetet huser omlag 30.000 studenter.

Finland

Wello er et finsk selskap som har spesialisert seg på bølgekraftteknologi, og å omgjøre bølgekraftenergi. 

Europa
The Guild er et nettverk av 19 forskningsintense universiteter i Europa som fremmer universitetenes interesser i politikken både nasjonalt og på europeisk nivå.
Spania
Sagres SL er moderselskapet til Partenon textile and clothing group.
Verden
ECIU er det ledende internasjonale konsortium av forskningsintense universiteter, med innovasjon, kreativitet og samfunnsmessig innvirkning som hoveddrivere.
Norge

Institutt for energiteknikk (IFE) er et forskningsinstitutt innenfor fornybar energi, digitalisering, strømningsteknologi, nukleærteknologi, radiofarmasi og helse. IFE har et ledende forskningsmiljø innenfor energi, helse og industriutvikling, og ligger langt fremme på neste generasjon batteriteknologi.

IFE ble etablert i 1948, og har hovedkontor på Kjeller og en avdeling i Halden.

Nederland
Utvikler og produsent av fiberemballasjer
Irland

Trinity College, også kalt University of Dublin og Coláiste na Tríonóide, er det eldste universitetet i Irland og regnes som ett av de syv såkalte "Ancient Universities". Det ble stiftet av Dronning Elizabeth I i 1592 etter modell fra universitetene i Oxford og Cambridge.  

Trinity College har flere kjente alumner, deriblant Jonathan Swift, Oscar Wilde og  Mary Robinson.

 

Irland

Waterford Institute of Technology er et ingeniør- og teknologiuniversitet. WIT har over 10 000 studenter og er blant de største innen sitt område i Irland. Universitetet tilbyr studieprogram innen et bredt spekter av fag, fra ingeniør og teknologi til humanoria og helsevitenskap.