FoU-institusjoner

National Laboratory for Civil Engineering er et uavhengig, portugisisk forskningsinstitutt. Fokusområder er bygge- og anleggsteknologi, infrastruktur, urban planlegging, transport og klima. 

EURAC Research er et privat forskingssenter i Bozen-Bolzano i nord-Italia. Sentert fokuserer på klima, fornybar energi og helse. EURAC har nesten 400 forskere fra 25 land, og har kontorer i Brussel, Roma og Wien.

Universitetet i Bologna er en ledende institusjonell bastion i Europas akademia, og Italias beste universitet.

Kitemill er et teknologiselskap som utvikler høyvindteknologi for kiteturbiner. Hovedkontoret ligger på Voss, og selskapet har også et avdelingskontor på Lista. 

Institutt for energiteknikk (IFE) er et forskningsinstitutt innenfor fornybar energi, digitalisering, strømningsteknologi, nukleærteknologi, radiofarmasi og helse. IFE har et ledende forskningsmiljø innenfor energi, helse og industriutvikling, og ligger langt fremme på neste generasjon batteriteknologi.

IFE ble etablert i 1948, og har hovedkontor på Kjeller og en avdeling i Halden.

Asco Harvester er en islandsk familiebedrift som spesialiserer seg på innsamling og prossesering av alger, skipsbygging og fiskeri. 

SOEX er et tysk selskap som driver med kommersiell materialgjenvinning av tekstiler. SOEX kjøper husholdningstekstiler og klær som er samlet inn, og resirkulerer slitte og ødelagte tekstiler.

Catapult ORE er Englands ledende innovasjons- og forskningssenter for havbasert vindkraft. De samarbeider tett med industri og utviklere, og har deltatt i over 200 prosjekter.

Ranmarine Technology er en nederlandsk droneprodusent som spesialiserer seg på autonome og fjernstyrte vanndroner. Bedriften lager droner som samler havdata og fjerner plast fra havet. 

Barcelona Supercomputing Center - Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) er Spanias nasjonale superdatasenter. Det spesialiser seg på tungregningsmaskiner, også kjent som maskiner for High Performance Computing (HPC). Datasenteret huser også MareNostrum, som er en av Europas kraftigste superdatamaskiner. BSC-CNS holder til i et tidligere kapell, og er regnet som et av verdens vakreste datasenter.